30/4/09

XV Trobada de corals de secundària de Catalunya

El dimecres 29 d’abril, el Cor Crescendo del nostre centre ha participat a la XV Trobada de Corals de Secundària de Catalunya, organitzada pel Departament d'Educació, que s’ha celebrat a Barcelona.


En arribar s’han fet concerts en diferents sales. El Cor Crescendo ha fet un magnífic concert en el Museu Etnològic. Escolteu-nos:
El swing de la filadora
This little light of mine
Quin dolç cant
"Hijo de la luna"

Després de cantar hem pogut visitar el Museu Etnològic.

A les 12:00h ens hem reunit les més de 100 corals participants, d’arreu de Catalunya (i Andorra i el País Valencià) al Palau Sant Jordi, on hem interpretat conjuntament el repertori comú i hem sentit la força de les veus i de l’energia dels més de 4.000 cantaires que cantavem plegats. Ha presidit l’acte el Conseller Ernest Maragall i l’Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, d’entre altres autoritats.

Cliqueu per veure una part del concert al Palau Sant Jordi.

Per la tarda hem tingut una estona de relax al Maremagnum i després hem anat a veure “La bella y la bestia”, un excel.lent musical amb uns decorats, vestuari i posta d’escena impressionants, música en directe, uns magnífics intèrprets… que ens ha encomanat la màgia i ens ha emocionat a totes.

Més informació sobre “La bella y la bestia”:
Els protagonistes
Reportatge
Un dia d’assaig de “La bella y la bestia”