3/6/09

A escena! Un viatge intermusical

En l’últim projecte de música, els alumnes de 1r i 3r d’ESO, el Cor Crescendo, el Grup instrumental Cluster i alumnes de 4t de la optativa de Visual i plàstica, hem fet un espectacle titulat “A escena! Un viatge intermusical”, que hem representat al TAS el dia 19 de maig de 2009.

Pel matí ens han vingut a veure alumnes de 4t de les escoles de primària, i per la tarda han vingut els nostres familiars, amics i públic en general.

Les representacions han estat un èxit: Hem interpretat fantàsticament cançons d’arreu del món amb instruments, cantant i ballant. Els decorats i vestuaris fets pels companys de 3r i 4t eren preciosos i els actors i actrius ho han fet molt bé.

Clica per veure els vídeos. Si cliques el títol de la cançó, veuràs només la interpretació del Cor Crescendo (son arxius amb menys resolució i s'obren més ràpidament). Si cliques on hi diu "escena" podràs veure l'escena completa des de que els actors i actrius arriben a cada lloc (poden tardar una mica en descarregar perquè tenen bastant resolució).

"Doeba" i "Vine a cantar un blues"
"Poco a poco"- cançó andina
"Nga iwi e" - cançó maorí
"Els mesos de l'any"- cançó xinesa
"The Lord of the dance"
"El swing de la filadora"
Dansa del ventre
"Tue tue"

- 01 Escena Arribada a l'institut
- 02 Escena Nordamèrica 1
- 03 Escena Nordamèrica 2
- 04 Escena Sudamèrica
- 05 Escena Oceania
- 06 Escena Xina
- 07 Escena Europa (Irlanda)
- 08 Escena Europa (Catalunya)
- 09 Escena Països àrabs
- 10 Escena Àfrica i final