4/4/08

Properes activitats i concerts

- Divendres 9 de maig- COR CRESCENDO: Concert per a les Jornades de professorat organitzades per l'ICE de la Universitat Rovira i Virgili a les 11:00h a la Sala Europa (soterrani del Teatre-Auditori de Salou)- (els cantaires aniran de 10:30h a 11:45h)

- Dissabte 10 de maig- COR CRESCENDO: Concert-espectacle a La Secuita a les 20:00h, conjuntament amb el Cor jove Vila de Salou. Repertori: Mamma mia, Pocahontas, High school musical, El llibre de la selva (Cantaires: sortida després de dinar per assajar en el lloc).

- Dilluns 12 de maig: els grups musicals de l'IES S'Agulla de Blanes vindran al nostre centre com a tornada de l'intercanvi amb els grups musicals del nostre centre.
Faran un concert al gimnàs de l'institut. Hi assistiran com a públic els alumnes del Cor Crescendo, Grups instrumentals Cluster, Ball de bastons i alguns dels Cicles formatius.

- Dissabte 31 de maig- COR CRESCENDO: Concert-espectacle al Teatre-Auditori de Salou a les 22:00h, conjuntament amb el Cor jove Vila de Salou.Repertori: Mamma mia, Pocahontas, High school musical, El llibre de la selva (Cantaires: per la tarda hi haurà assaig general al TAS).